Installatie en onderhoud van uw generator

Full service

VD Power staat garant voor een volledige service: we installeren uw tijdelijke of permanente generator, verzorgen het onderhoud en herstellen defectjes ter plaatse of in ons eigen atelier. Moet uw generator verplaatst worden? Ook dan staan onze medewerkers voor u klaar met onze eigen vrachtwagens!

Gespecialiseerde techniekers

In onze werkplaats staan een 40-tal ervaren techniekers tot uw dienst. Onze medewerkers worden continu opgeleid en bijgeschoold, en voeren de installatie, het onderhoud of de herstelling aan uw generator volgens de laatste technieken uit. Moet een onderdeel van uw installatie vervangen worden? Ook dan garanderen we u een snelle dienstverlening: we hebben alle courante onderdelen op stock. Om de herstellingsperiode te overbruggen kunnen wij ook een eigen inzetaggregaat tegen voordelige tarieven verhuren.

Op de werf, bij u thuis of in ons eigen atelier

Het hele jaar door staat een team van ervaren techniekers voor u paraat. U bepaalt waar en wanneer. Heeft uw generator een onderhoud nodig of moet er iets aan hersteld worden? Dat kan gerust ter plaatse, op de werf of bij u thuis. Al onze servicewagens zijn uitgerust als mobiele werkplaatsen.

Contacteer ons gerust voor meer informatie. We helpen u graag verder.

VD Power

  • Stationsstraat 128
  • 8780 Oostrozebeke BE

A division of